domingo, 15 de agosto de 2010

Un intimo "dormitorio"...

Bedroom además de ser un grupo que hace un folk intimo de gran belleza, también hace unas portadas para su álbumes que comparten dichas características. Por ejemplo, esta de La Casa Dins La Casa es una portada simple, sin grandes efectos pero que tiene algo hipnótico que hace que nos perdamos en ella... ¿no crees?

La canción El Suro De L'Amo es la elegida para abrir el mismo disco. Estos chicos de Barcelona usan su lengua natal, el catalán, para dar voz a lo temas sensibles y minimalistas que le gusta componer. Un álbum lleno de detalles y maravillas que vale la pena escuchar, y que además es perfecto para cerrar este domingo de hoy ;-) !

¿ Qué tal ese verano ?

Versión MySpace


Lyrics - Bedroom

Si mires lluny, més lluny d'aquí. Si amb els ulls vas ben lluny d'aquí. Tu hi veus tot blau. Però allà hi ha terra. Si vens per aquí en dies clars diuen que es veuen les Balears. Però avui fa núvol i xafogor i jo no veig mai res, confonc el mar amb l'horitzó. I més amunt, més amunt d'aquí. Dalt de tot, seguint aquest camí, ens hi hem trobat aquest cotxe estimbat, diuen que hi porta més de vint anys, i que era d'un alemany, i pregunto què hi va passar, però l'avi ja no hi és i millor que ell ningú m'ho podrà explicar...
(I dalt de tot del suro del suro, on no hi arriben les formigues, si hi puges podràs veure, encara que no t'ho vulguis creure, ses illes.)

1 comentario:

  1. ¿en catalán?
    En serio, hasta en catalán escuchas música?

    te mataría! :)

    Mola muchísimo!

    ResponderEliminar